Friday, February 4, 2011

~//Hepi 25th Birthday Ayong//~

Date: 31st January 2011 (monday)

Sanah Helwah ya Ukhti! Barakallahu fik (^_^)
Hujung bulan Januari 2011 lalu, maka genaplah usia my twin 25 tahun. 3 minggu je kita kita dapat rasa umur sebaya kan...so, insyaAlah December hujung tahun ni lagi kita akan sebaya 25 tahun..huhu

Tahun 2011 ni adalah tahun berjimat cermat..
Sambutan besday Ayong tahun ni kta sekeluarga menyambut penuh gembira dalam suasana yang sederhana saja. Walaupun begitu, alhamdulillah masing2 sungguh gembira dapat meraikannya dan yang penting penuh keberkatan dan dapat mengeratkan silaturrahim antara kita semua.

Seperti tahun2 yg lalu, kek memang menjadi kemestian kalo nak celebrate besday kan. So, tahun ni, ktorg pakat2 nak buat sendiri kek utk Ayong. Cik Yana and Kak Tipah selaku Chef dan tukang kek telah mendesign resepi keknya tersendiri..

Maka terhasillah Kek Susu yg sungguh lemak berkrim!

Nampak simple je kek nih, tapi bila rasa mmg marveles!! perghhhh..sedapppp~nyumm
Pastu kita makan pizza hasil tebus hot ticket kt Pizza Hut. Alhamdulillah dapat la 6 kotak pizza perbagai rasa~ so, pizza yg sedang hot delicious tu mmg zuppppp je abess!

Laju je tgn ngapppp!!! hehe

Oh, besday Ayong tahun kita sambut 3 hari 2 mlm~
Dan hari seterusnya mak masak bihun hailam favorite ayong dan sedekah skit kat jiran2 dan masjid.

Hari ketiga lak, kita buat Spagetti Carbonara juga favorite ayong..hoho, yg ni cik Tikah yg buat..perghhh memang sedapp~ xsempat nak snap je, berdesuppp licin mangkok!!!

Hadiah
Terima kasih Ayong sbb hadiakan aku sbuah diari muslimah mase besday aku bulan december lps. Aku sgt mnyukainya!!Moga diary tersebut memberi manfaat pada aku menyusun jadual waktu hidup aku sepanjang tahun ni.

Besday Ayong tahun ni aku xde ape yg istimewa nak bg kt ayong..cuma, sebuah fail folder dan highlighter 4 warne je utk ayong gunakan dan manfaatkan utk final sem ayong tahun ni.
Bittaufiq wannajah fil imtihan~

Semoga usiamu diberkati Allah,
Semoga rezeki Allah sentiasa melimpahimu,
Semoga kasih sayang dan rahmat Allah sentiasa menaungimu,
Semoga kejayaan sentiasa mengiringimu didunia dan akhirah

Aminn Ya Rabb~

Lots of Luv,
Your Sis (^_^)

2 comments:

Ru Da said...

huuuu, bestnyaa! erm, jeles tol xdpt joinn..waaa..sbo je lahh.......

smoga Allah memberkati hidup dan umur ayong..dan twinnya bersama keluarganya..insyaAllah...:)

Wiwit Kurniawan said...

makasih infonya kakak, blognya Rekomendasi banget nih. bermanfaat dan membantu