Tuesday, November 3, 2009

~.:FiNaL ExaM:.~

Bismillahirrohmanirrohim..

blogger-emoticon.blogspot.com

Sedar tak sedar dah final exam rupanya..cepatnya masa berlari sampai tak sempat aku nak mngejar masa itu..

Tekanan perasaan menyiapkan assignment dan mengulangkaji masih membebani jiwa. Kekangan waktu membuatkan aku jadi tidak terurus..

Final Exam dah bermula..

Date: 2 November 2009

Time: 10 am-12noon

Subject: Crime, Deviation and Control

*********alhamdulillah selesai**********

Tapi...

Date: 2 November 2009

Time: 8 pm- 10.30 pm

Ade class ganti pulakkk...waaa

blogger-emoticon.blogspot.com
Bukan itu aje, lecturer siap bagi assignment lagi...dan due date hari kames (5 November 2009) nihh!!!
blogger-emoticon.blogspot.com

************************************
Date: 4 November 2009

Time: 9 am-11 am

Subject: English for Occupational Purposes (LOP)

**************************************
Date: 5 November 2009

Time: 10 am

Submit assignment and mid term

*************************************
Date: 7 November 2009

Time: 9 am-11 am

Subject: Population and Society

************************************
Date: 8 November 2009

Time: 3 pm-5 pm

Subject: Social Problem

************************************
Date: 12 November 2009

Time: 9 am-11 am

Subject: Social Anthropology

3 comments:

layla_elyas said...

gud luck to u..Moga Allah permudahkan..:)

arnamee said...

Salam, semoga berjaya:)

Honeyz said...

salam buat ~~NuR KaSiH~~ (mesti hepi kemain dipanggil gini,kan? hehe)

kite tgh "merdeka" 13 hari ni sblm perjuangan diteruskan utk paper terakhir 18hb ni =D

xpe ain, byk camne esemen n exam tu, inshaAllah awk leh hadapi dgn jayanye.. kite doakan semoga semuanya berjalan lancar n smga awak dipermudahkan segala urusan dunia n akhirat...

yg penting, kena ingat step2 ni:
1) perbetulkan niat
2) berusaha semaksima mungkin
3) banyakkan berdoa
4) bertawakkal hanya kepada Allah

akhirul kalam, atamanna laki bittaufeeq wannajah fil imtihaan ya ukhty ^_^